Бременната Кейт Мидълтън нехае за бебето

Гласувайте за статията

Бременната Кейт Мидълтън кара като на рали, нехае за бебето

Третия наследник на Кейт Мидълтън и принц Уилям може и да се роди предсрочно заради нехайството на принцесата. Съпругата на британския престолонаследник караше като на рали, по време на среща с автомобилни производители.

Тя и Уилям пробваха автомобилите на известна марка, а Кейт дори рискува да кара в пресечена местност. Тестовете минаха успешни, а принцесата доста се забавляваше да управлява колата по рисковия терен.

И въпреки че сияеше, а Уилям изглеждаше доволен, че тя се чувства добре, не липсваха и коментари, че Кейт безсмислено рискува здравето на наследника си. Трасето за офроуд беше тестово, но въпреки това критиките не спряха.

„Безразсъдно и неразумно“, „Караше като пощуряла“, „Не е разумно да си рискува здравето на такъв терен“, коментират потребители в мрежата.

Що се отнася до Кейт, бременната херцогиня най-накрая се отърва от неразположенията и се включва по-активно в обществените си ангажименти. Въпреки че ще става майка за трети път, тя изглежда видимо сияеща и подмладена.

Според някои слухове третото бебе е било по нейно настояване, тъй като се страхува, че няма да успее да задържи иначе съпруга си. В началото на годината Уилям я заряза, заедно с малките им деца и отиде да се забавлява на парти с приятели в Швейцария. Снимките на принца, докато щурее в курорта, предизвикаха всеобщо обществено недоволство. А реакциите на поданиците им се изразяваха в доста гневни коментари в социалните мрежи.

Както изглежда двойката е преодоляла всички свои различия, а третото бебе е поредното доказателство за това. А принцесата видимо се забавляваше да кара офроуд автомобил, при това съвсем сама.

Бременната Кейт Мидълтън щурее и не се пази

Бременната Кейт Мидълтън щурее и не се пази

Освен новото бебе, за което се твърди, че вероятно ще бъде придружено от близнак, семейството очаква и нова сватба. Смята се, че Меган и Хари ще се венчаят през юни месец догодина, само месец след раждането на новия член на фамилията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар