Малия Обама с ново гадже (Заби известен британец)

Гласувайте за статията

Малия Обама заби ново гадже, вижте избраника й

Романтични страсти пламтят в дома на семейство Обама. Първата дъщеря на САЩ – Малия Обама има ново гадже и не го крие. Двойката бе заснета да се целува преди дни, а новината предизвика разгорещени дебати в социалните мрежи.

Рори Фаркуарсон е бивш възпитаник на най-елитните училища в Лондон, но след това е избрал да продължи следването си в Бръшляновата лига. В момента той е втори курс там, а с Малиа се срещат от миналата есен.

Младежът обожава да спортува, тренира футбол и дори е избран за наставник на младите студенти. „Той е много популярен. Той е възпитаник един от най-добрите колежи във Великобритания“, издават негови приятели.

Снимката между двамата предизвика истинска истерия в социалните мрежи. Според запознати той вече е представен на бившия президент и дори е получил разрешение от него да се среща с дъщеря му.

Смята се, че младежът има амбиции в мениджмънта. Той върви доста уверено по стъпките на баща си Чарлз, който е директор на група за управление на инвестиционен фонд в Лондон.

Малия Обама, която също е на 19 години, прекара последната година от управлението на баща си в Ню Йорк. Тя реши да отложи с една година образованието си, преди да постъпи в Харвард. Двойката е заедно от няколко седмици, а любовта им пламнала почти от първа среща.

Самият Барак Обама призна, че и двете му дъщери ходят по срещи, а това малко го притеснява. „Спокоен съм единствено поради факта, че тайните служби ги следват неотлъчно. Така че гаджетата им не могат да направят много, когато са заобиколени от тези момчета“, казва още той.

Малия Обама заби първо гадже

Малия Обама заби първо гадже

Преди година той призна, че и дъщеря му Саша също има гадже и вече ходи по срещи. Едва от догодина обаче тя и сестра й вече няма да бъдат пазени толкова строго, както досега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Малия Обама с ново гадже (Заби известен британец)”

  1. мив

    Ное. 23. 2017

    Зоопарк

Добавете коментар