На колко години е Луна? Със сигурност не на толкова, на колкото се представя!

Гласувайте за статията

Луна имитира Лили Иванова не само с визия и маниери, но с неистовото си желание да бъде по-млада.

Ретрофолк звездата Луна демонстрира завидно самочувствие, претенции, а и телосложение. Снощи тя заголи баджаци и задни части, за които определено много млади момичета могат да й завидят. А за нейните наборки да не говорим.

А, всъщност, кой набор е Луна? От близо 20 години певицата поддържа една и съща лъжа. С нея се опитва да заблуди своите почитатели, че е доста по-млада от това, което фактите говорят. По нейните думи, тя е родена 1971г. Това значи, че сега е на 46 лета. Но, според мнозина, годинките й са поне с 10 отгоре!

Луна е втората Лили Иванова

Луна е втората Лили Иванова

През 1998г. Луна изгря на музикалната сцена с парчето „Тук-там“. тогава тя се представяше като 27-годишна. И така до ден-днешен никой не е виждали личната й карта, за да може със сигурност да каже колко точно е възрастна русата брадърка. Но залозите са най-вече за число над 50-те, пише hotarena.net.

Със сигурност изпълнителката е прибегнала до лъжа още в зората на кариерата си. Все пак, да тръгнеш да пееш тепърва на 27 години в повечето случаи си е късно. А ако всъщност си на повече, по-добре въобще да не опитваш! Особено в жанр, където изобилства от млади мацки с къси полички. Луна и до днес си остава тяхна почитателка и страстта й да се показва определено е непреходна…

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “На колко години е Луна? Със сигурност не на толкова, на колкото се представя!”

  1. ....

    Ное. 22. 2017

    Ima Edna druga prostituskali kazva se tedi aleksandrova kazva che e na 26 ama izgleshada na 30 I nqkolko

Добавете коментар