Пластичните операции все повече добиват популярност сред обикновените хора, вижте какво не знаете за тях

Пластичните операции са все повече на мода. Но не само известните прибягват до тях. Повече от обикновените хора искат да проличат на знаменитости и не се колебаят да легнат на хирургическата маса.

  1. В древността пластичнни корекции са прилагани само на мъртви хора. В Египет смятали, че в отвъдното човек приема предишния си образ. За това на знатните мъртъвци преди да ги погребат им коригирали някои несъвършенства. За да ги улеснят в прераждането.
  2. През Средновековието пък естетичната хирургия се е смятала за смъртен грях. Не, че е била толкова позната по онова време. Но всяка промяна на човешкото тяло е било в разрез със съществуващата религия.
  3. В началото операциите са се извършвали в обикновени бръснарници. През 16 век те са изпълнявали ролята на разкрасяващи лекари. Естествено, че работата им не може да се сравни по нищо с чудесата, които се постигат днес.
  4. Съществуват много недостатъци, с които може да се сблъскате ако се решите да легнете под скалпела. Един такъв е, че нещо може тотално да се обърка. А ако всичко върви по план периодът на възстановяване е прекалено дълъг, че ще се наложи да промените коренно за известно време начина си на живот. Ако пък операцията не е сполучлива ще се наложи да опитате още веднъж. Което пък е свързано с още нови средства за да се заличат щетите от несполучливата намеса.Факти за пластичните операции ще ви остави без думи (Вижте истината)
  5. За да приличат на своите идоли много хора лягат под скалпела. Известни са куриози, че мъж се подлага на хирургична интервенция само и само да пролича на Ким Кардашиян. Което му струва $150 хиляди. Други пък се обезобразяват с единствената цел да са като Барби и Кен, предават от viewsofia.com.Факти за пластичните операции ще ви остави без думи (Вижте истината) - Снимка 2
  6. Интересен е факта, че все повече мъжката аудитория я влече към естетична намеса. Докато до 2000 година пациентите са само жени и 9% от тях са от силния пол. То през следващите години 55% са в полза на дамите и 45% за мъжете.