Ивана бясна: Щерка й Теодора зарязана от гаджето! (Певицата към нея: Казвах ли ти аз)

Гласувайте за статията

Ивана никога не е харесвала приятеля на дъщеря си!

Певицата на народа Ивана е бясна и това е само меко казано. Причината за гнева на иначе кротката изпълнителка е раздялата на дъщеря й с гаджето. Оказа се, че Теодора е била зарязана съвсем неочаквано от въпросното момче. В което още била лудо влюбена.

Ивана

Ивана никога не е харесвала това момче за дъщеря си

Припомняме, че заради любимия си, Теодора дори се скара с родителката си преди година. Ивана твърдо отказа да приеме въпросния младеж за дъщеря си, а Теди затръшна вратата зад гърба си. Обидена от неразбирането на родителката си.

Явно обаче майка й се оказа доста по-прозорлива от нея. Ивана още от началото не харесала гаджето на щерка си, разкриха близки до нея източници. Тя се съмнявала доколко искрени са чувствата и намеренията му към нея и ето, че се оказа права.

„Теди е още твърде млада, а и това момче беше първата й сериозна връзка. Ивана е вряла и кипяла. Стига й само да погледне даден човек в очите, за да разбере колко струва. Сега обаче е притеснена за състоянието на дъщеря си, бои се да не си разбие нервната система“, коментират запознати.

Вече дни наред певицата била постоянно до Теодора като се мъчела да я успокои и развесели по всички възможни начини. Дори я канела със себе си на приятелски сбирки, но момичето за момента отказвало.

„Трябва й време. Сега реве и се тръшка, но ще й мине. Това да са й проблемите в живота. Но като си на нейните години, една изгубена любов ти се струва края на света“, смеят се източниците.

Теодора се косяла най-много от факта, че приятелят й не й дал никакво обяснение за решението си. И дори не знаела дали причината за това не е в друго момиче.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар