Любимият на Енджи Касабие проговори

Любимият на Енджи Касабие проговори
3.5 (70%) 2 votes

Мъжът на Енджи Касабие проговори пред Ива Софиянска

Половинката на Енджи Касабие проговори. Мъжът на известната диетоложка Рабих ел Зейн разкри истината за произхода си. Пред Ива Софиянска той каза, че не знае какво точно се говори за него в България. Вероятно всички знаят, че е съпруг на Енджи и е мистър Ливан.

Той сподели, че не е знаел много за страната ни. Чувал е за Варна, тъй като в страната му се предлагат почивки до България. Знае още, че имаме хубаво сирене.

Ливанецът сподели, че колкото повече опознава страната ни, толкова повече се влюбва в нея. Очарован е от факта, че тук има 4 сезона.

Любимият на Енджи Касабие не скри истината за произхода си. Той сподели, че произхожда от нормално семейство и винаги е живял в свобода. Майка му е била учителка, а баща му китарист. Никога не е получавал ултиматуми от родителите си да тръгне по техния път.

Рабих ел Зейн, който е мистър Ливан, призна че в началото кариерата му тръгнала в съвсем друга насока. Той не скри, че се е занимавал с журналистика. И във връзка с това призна кое е най-голямото постижение – интервюто с Бил Гейтс.

Мъжът на Енджи Касабие е изключително горд, че е успял да интервюира един от най-известните хора в света. Той опроверга и твърденията за несметното му богатство и допълни, че не е нито беден, нито богат.

Връзката му с Енджи Касабие започнала 6 месеца след запознанството им и този миг са неразделни. Той е изключително горд със съпругата си и е на мнение, че двамата могат да се справят с всяко изпитание.

Рабих сподели, че най-голямата трагедия в живота им е загубата на техните две деца, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар