Ужас: Дебора излязла от клиника за алкохолици, за да влезе в Биг Брадър! (виж тук)

Ужас: Дебора излязла от клиника за алкохолици, за да влезе в Биг Брадър! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Дебора наистина има огромен проблем с пиенето!

Кой и защо накара Дебора да влезе в Къщата на Биг Брадър и нямаше ли някой, който да я вразуми?! Това се чудят близки до нея източници, запознати с огромния й проблем. А именно алкохолът.

Дебора

Дебора била в клиника за алкохолици, има огромен проблем с пиенето

Оказа се, че преди да влезе във формата, Дебора е била в клиника за алкохолици. Тя така се пристрастила към чашката, че се наложило бившото й гадже Илия Царски да я въведе в специализираното заведение.

Ден през ден Дебора се наливала като чалтик и постоянно била на градус. Да, обяснимо е донякъде, защото певицата водеше не лек живот. На няколко пъти тя е била жестоко пребивана от свой любовник и тормозът се е превърнал в травма, с която не можела да се справи сама.

Като се вземе предвид и вечната конкуренция в чалга средите, както и фактът, че певиците постоянно се подлагат на диети, глад и хирургични интервенции, чашата е преляла.

Само че се пита доколко точно Биг Брадър би могъл да бъде полезен на Дебора. Както видяхме, вътре алкохолът се лее свободно и в промишлени количества. А нашата певица се напи като мотика още при влизането си в Къщата миналия понеделник.

Феновете и приятелите й са твърдо убедени, че форматът не е подходящото място за нея в този момент. А още повече и след непрестанните нападки на Луна, която доведе младата си колежка до почти истеричен пристъп.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар