Влюбената Деси Банова: Още не съм бременна от Плевнелиев, но много искам!

Влюбената Деси Банова: Още не съм бременна от Плевнелиев, но много искам!
4.5 (90%) 2 votes

Деси Банова и Плевнелиев вече се показаха заедно на публично място

Деси Банова и Росен Плевнелиев се готвят за воаяж в чужбина

Дени Банова е най-търсената жена в България, след като преди седмица гръмна новината за любовната й авантюра с президента Росен Плевнелиев – пише „Уикенд“. Синоптичката вече живее с бившия държавен глава, а по петите й са се втурнали няколко папарашки екипа, които да успеят да заснемат тайните им срещи – отбелязва изданието.

Сградата на Нова тв е окупирана от папараци, които са се устремили да хванат в крачка най-обсъжданата двойка. Деси Банова обаче е доста ловка и преди дни усетила, че подир нея кара странен автомобил. Тя ненадейно спряла, излязла от колата си и тръгнала към фотографа, за да го попита защо я преследва.

След като новината за връзката им стана публична, се появиха съмнения, че Деси Банова може и да е бременна. 39-годишната блондинка обаче е опровергала клюката пред свои колежки.
„Не съм бременна от Росен, въпреки че много искам. Засега не бързаме, каквото стане“ – споделила тя.

Росен Плевнелиев много се надявал Деси Банова да го дари с момиче, след като предишната му съпруга Юлияна, с която в момента е в процес на развод, му роди трима синове (най-малкият – Филип, почина през 2015 г. от вроден сърдечен порок).
В момента връзката на Плевнелиев е сред най-обсъжданите в държавата и се оказа далеч по-интересна от публичната му дейност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Влюбената Деси Банова: Още не съм бременна от Плевнелиев, но много искам!”

  1. Иванчо

    Ное. 17. 2017

    Леле-е-е-ййй! Този „чехльо“ една жена не може да забремени!!! Деси, обади се, бе душа, аз ще я свърша тази работа и на никой няма да кажа!!!!

Добавете коментар