Енджи Касабие: Преродих се след „ВИП брадър“!

Гласувайте за статията

Енджи Касабие не съжалява за участието си във „ВИП брадър“

Енджи Касабие е един от малкото участници във „ВИП брадър“, които останаха некомпрометирани от изявата си във формата. Красавицата сподели, че след финала се чувства много добре.

Тя допълни, че усещането е много странно. Чувства се като преродена, сякаш е малка рибка влязла в чуждо тяло – така ливанката пресъздаде емоциите си след края на формата.

Диетоложката добави още, че всичко, което й се е случило в Къщата, е било за добро. Благодарение на формата си е дала сметка за истински ценните неща в живота. След като изпитала липсата по най-близките хора, тя е категорична, че вече повече ще цени времето, прекарвано с тях.

В интервю за woman.bg тя заяви, че форматът й е повлиял положително, пише Хот нюлс, позовавайки се на изданието.

Според Енджи Касабие съквартирантите в Къщата са представителна извадка на обществото, в което живеем. Красавицата допълни, че когато хората са поставени в условия на изолация, те много бързо разкриват истинската си същност.

Ливанката заяви пред изданието, че е категорично против диетите. Според нея много хора не знаят какво е истинското значение на думата „диета“ и напълно погрешно е схващането им за това понятие.

Красавицата допълни, че докато е била в Къщата не е спазвала определен режим. Но въпреки това е свалила няколко килограма. Според нея, тайната се крие в това човек да се храни, както му е вкусно, но без да прекалява.

Блондинката заяви, че след няколко дни заминава за Ливан, където има бизнес. Тя заяви, че там притежава собствена клиника и работи с най-известните личности от шоубизнеса.

Кипящата от енергия Енджи Касабие, не скри, че има намерение да промени нагласите на българите за здравословно и диетично хранене. Тя възнамерява да вземе участие в няколко събития, които ще се проведат в страната ни през идните месеци.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар