Милица Гладнишка се облизва на Васил Василев – Зуека!

Милица Гладнишка се облизва на Васил Василев – Зуека!
5 (100%) 1 vote

Милица Гладнишка сега пък се нахвърли на Зуека!

Милица Гладнишка не можеше да се отърве от зевзеци до преди две години. Все някой ще я накара да се изчерви от срам заради „нейния” Величко. Това бе екранния й партньор в комедията „Етажна собственост”.

Милица Гладнишка

Милица Гладнишка налази Зуека, какво ли ще си каже жена му

Чехльото в сериала бе експлоатиран без милост от героинята на Милица Гладнишка. Ролята й е на домакиня от крайния квартал, надарена с огнен темперамент. Героинята й носи електриков клин, винаги си връзва косата на кукуригу, мачка сметки, клюки и егото на съпруга си.

Малко след като посрещнем новата година и отмине махмурлука, Милица Гладнишка отново ще ни весели от екран. Тогава чаровницата влиза в обувките на героиня от комедията „Полицаите от края на града”.

В него фурията с македонски темперамент ще върти бар. А ченгетата ще правят повече бели в публичното пространство, отколкото да въдворяват ред. В ролята на полицаите ще видим Герасим Георгиев – Геро и Румен Угрински.

А двете имат невероятен синхрон с друга нейна колежка, която също има главна роля в сериала- Стефания Колева.

„Между двете има невероятна химия. Техните диалози са пропити с много смях,на ръба на истерията. Те толкова се смеят, че чак се кикотят и не се разбира нищо от техните реплики“, коментират ги колеги.

Персонажа на Гладнишка е на самотна женица, чийто мъж е в затвора. Заради това барманката скача на всеки клиент, след като вкара две питиета. Един от тези „потърпевши“ е и дребничкия комик Васил Василев-Зуека. Когото героинята на Милица ще полази без компромис.

Зрителите на „Като две капки вода” отдавна са наясно, че актрисата има и невероятен афинитет към музиката и джаза. Гласът й наистина повдига планини.

Дали актрисата ще покаже музикалния си талант и в новата комедия „Полицаите от края на града”, ни предстои да видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар