Ексклузивно! Росен Плевнелиев призна: Да, с Деси Банова съм и съм много щастлив!

Ексклузивно! Росен Плевнелиев призна: Да, с Деси Банова съм и съм много щастлив!
3 (60%) 1 vote

Президентът Росен Плевнелиев лично потвърди връзката си с Деси Банова!

Преди броени минути, по време на участието си в „Лице в лице“, Росен Плевнелиев изненадващо отговори на провокативен въпрос за личния си живот. Президентът принципно не обича да коментира какво се случва там. но явно новата жена до него го е накарала да мисли по друг начин. Да, това е Деси Банова и вече няма никакво съмнение!

В завидно добро настроение, Росен Плевнелиев категорично отговори с „да“ на въпрос дали е заедно с красивата синоптичка. Със завидно чувство за хумор се пошегува, че прогнозата за времето в личния му живот е слънчева. Президентът заяви, че се чувства много щастлив и се надява това да продължи занапред.

Да! Росен Плевнелиев и Деси Банова наистина са заедно

Да! Росен Плевнелиев и Деси Банова наистина са заедно

Най-актуалната светска двойка е заедно от скоро, затова и не искат да кроят конкретни планове за бъдещето. Знаят само, че искат то да бъде съвместно. Росен Плевнелиев подчерта, че вече е свободен мъж, защото процедурата по развод с доскорошната му съпруга Юлиана вече е приключила. Затова не вижда нищо лошо да има нова жена до себе си и да бъде щастлив с нея.

След потвърждението от страна на президента се очаква новата публична двойка да направи премиера в ролята си на такава до броени дни. Деси Банова засега се сдържала да оповести публично новината по молба на Росен Плевнелиев. Но сега той направи първата крачка и любовта им със сигурност няма да бъде тайна още дълго!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар