Президентът на Индонезия вдигна най-скъпата сватба на годината

Президентът на Индонезия вдигна най-скъпата сватба на годината
4 (80%) 1 vote

Президентът на Индонезия омъжи дъщеря си, вдигна най-скъпата сватба на годината

Президентът на Индонезия вдигна най-скъпата сватба на годината. Държавният глава на азиатската държава омъжи дъщеря си, а на тържеството бяха поканени над 8000 гости. В пъти повече и от тези, които се събраха за сватбата на Кейт и Уилям.

Кахиянг Аю, дъщерята на президента на Индонезия, Йоко Видодо, се омъжи на пищна церемония, на която бяха поканени над 8000 гости. Аю е на 26 години и е една от най-влиятелните девойки в страната. Момичето си каза „Да“ с дългогодишния си приятел пред събралото се множество. Младоженецът е бизнесменът Мохамед Боби Афиф Насутион, който се занимава с недвижими имоти.

Сватбената церемония и традиционния парад се проведе в сряда, в родното място на президента — град Суракарта. Участниците в парада носели костюми с етномотиви от всички части на страната. Преди сватбата, родителите на булката обясниха с подробности яванската традиция. Цялата нация е имала възможност да проследи на живо тържественото събитие.

Интересна подробност е, че церемонията се е водела от президента Йоко Видодо. Заместник-председателят Юсуф Кала и лидерът на Индонезийския съвет, Маруф Амин са били свидетели от страна на булката.

По време на церемонията е била обявена и зестрата на булката, която никак не е била скромна. Особено за местните стандарти.

Като част от традициите, един от армейските генерали поискал от Видодо и първата дама на Индонезия разрешение дъщеря им да се омъжи. Едва след това започнали и сватбените ритуали.

Освен 8000 гости, които официално са били поканени, хиляди хора са излезли по улиците на Суракарта, за да наблюдават сватбата. Президентът включил много от местните жители и като превозвачи за церемонията.

Президентът на Индонезия вдигна най-голямата сватба на годината

Президентът на Индонезия вдигна най-голямата сватба на годината

А целта била да се помогне на хората да спечелят някой лев. Подобна практика не е обичайна за Западния свят, но в Индонезия се оказа голям жест от страна на президента.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар