Грозен женски скандал тресе Къщата: Дебора скача на Луна! (виж тук)

Гласувайте за статията

Дебора ще се нахвърли на Луна и ще последва страховит сблъсък!

Още първия ден на съквартирантите в Биг Брадър ще бъде загрозен от скандал. При това не от мъжете, а от жените вътре. Дебора ще се нахвърли на Луна и ще й крещи така, все едно има пред себе си отрепка.

Луна

Ти ли ще ми крещиш, ма – ще се нахвърли Дебора срещу Луна в първия скандал за сезона на Биг Брадър

Тази вечер ще станем свидетели на зловещия сблъсък, който не друг, а Динко Вълев от Ямбол ще се опита да потуши. Динко ще направи всичко възможно, за да убеди съквартирантите да се държат прилично и да не се обиждат.

Дали ще успее да влезе в ролята на умиротворителя обаче, тепърва предстои да видим. Луна ще направи забележка на подпийналата Дебора, която ще отприщи децибелите си на масата.

„Може ли да говориш по-тихо, моля! Намали тона и по-тихо“, казва й Луна с присъщата си стойка на кралица. Тогава Дебора се обръща към нея, очите й се опулват от изненада и се нахвърля.

„Ти ли ще ви викаш по-тихо, ма?! Коя си ти, ма?! Я си знай мястото и си затваряй устата, с теб не говоря“, обажда се Дебора. Обидена и от факта, че на няколко пъти Луна пренебрежително я е нарекла „малката“.

Още сутринта пък Биг Брадър ще изненада съквартирантите като им сервира изненадата от първата мисия. Индианците ще бъдат изведени от Къщата и ще бъдат заставени да живеят навън. Как ще го приемат те и какви скандали още ще се завихрят, предстои да видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар