Деси Банова се шири в палат за 6 милиона с Плевнелиев (Фото)

Гласувайте за статията

Деси Банова определено е ударила кьоравото!

Сочената за истинска мъжемелачка Деси Банова достигна най-високия връх в своята „кариера“. Вече за никого не е тайна, че тя е новата жена до президента Росен Плевнелиев. Той все още е в процедура по развод със законната си съпруга Юлиана. Именно и затова новата светска двойка не иска все още да се афишира публично.

Но това въобще не значи, че отношенията им са от ден до пладне. Нищо подобно! Деси Банова вече се чувства като господарка в просторното и супер луксозно имение на Плевнелиев в Гърция. Палатът пострада сериозно при последните силни бури, които връхлетяха съседката ни. Но, като предвидлив човек, президентът е застраховал своята крупна инвестиция.

Сега върху дома в баровската местност Амаксина на полуостров Халкидики текат последни довършителни работи, покрити от застраховката. А след това хасиендата ще бъде достойна да приюти и своята нова господарка – Деси Банова! Влюбените вече имат своите общи планове за близкото бъдеще.

Деси Банова удари шестица от тотото

Деси Банова удари шестица от тотото

Синоптичката и Росен Плевнелиев следят изкъсо работата на бригадата и имат уверението, че всичко ще бъде завършено след няколко седмици. Така двойката ще може да посрещне първата си Нова година под знака на любовта и далеч от любопитните погледи на сънародниците им, пише pik.bg.

Влюбените са се разбрали за Коледа да бъдат разделени, за да прекарат най-светлия празник заедно с децата си. не е ясно дали в цялата картинка ще бъдат и бившите им съпрузи. Но дори и така да е, Деси Банова и Росен Плевнелиев с нетърпение ще броят дните до Нова година. Те ще посрещнат 2018г. само двамата в луксозния палат. Каква романтика само!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар