Тежък раздор в семейството на Росен Плевнелиев (Вижте какво се случва)

Тежък раздор в семейството на Росен Плевнелиев (Вижте какво се случва)
3.67 (73.33%) 3 votes

Поредният раздор разтърси семейството на Росен Плевнелиев

Спокойствието в семейството на Росен Плевнелиев отново е нарушено. Бившият държавен глава, който наскоро обяви раздялата със съпругата си Юлияна, е една от най-обсъжданите светски личности през последните дни у нас.

В основата на това не е разводът със законната му съпруга, за който се знаеше отдавна, а връзката му с Деси Банова.

Именно отношенията на екс президента с русокосата красавица са в основата на тежкия раздор в семейството. Децата на Плевнелиев приемат изключително тежко случилото се.

Асен, който е на 12 години и по-малкият му брат Павел не могат да приемат факта, че баща им ще създаде ново семейство. И най-вече това, че той се грижи за щерката на Деси Банова като за собствено дете.

Синовете на Росен Плевнелиев обвиняват единствено него за краха на брака му с Юлияна. Двете момчета са изключително много привързани към своята майка и са категорични, че баща им е виновен за всичко, което се случва.

Запознати със семейната драма разкриват, че наследниците на бившия държавен глава ходят с нежелание при него, откакто стана ясно, че той има връзка с Деси Банова.

Живущи в „Резиденшъл парк“ коментират, че двете момчета всеки път са намръщени, когато баща им идва да ги вземе. След развода просторният апартамент в полите на Витоша остава за бившата жена на Росен Плевнелиев.

След като мандатът му приключи той се премести в апартамента, който притежава в идеалния център на столицата. В момента Плевнелиев живее в него заедно с Деси Банова и нейната дъщеря. Но вече се оглежда за по-голямо жилище.

Бившият държавен глава недоумява защо връзката му със синоптичката предизвика толкова негативни коментари. Пред приятели той коментира, че има право на щастие след толкова много драматични събития в живота му.

Миналото лято той загуби сина си Филип. Тази пролет погреба майка си. Ден преди това той загуби най-добрия си приятел – доц. Таков, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар