Чутовен скандал в Нова тв: Мегз и Гала се хванаха за косите

Чутовен скандал в Нова тв: Мегз и Гала се хванаха за косите
5 (100%) 1 vote

Чутовен скандал разтърси ефира на Нова тв: Мегз избухна, но Гала не й остана длъжна

Невероятен скандал с участието на Мегз, Маги Сидерова, Гала и Тото разтърси ефира на Нова тв. Трите дами се хванаха за косите. Моделката и тв водещата скочиха на дизайнерката заради обвиненията й по адрес на Тото.

Маги Сидерова заяви, че Мегз просто ревнува заради това, че не е успяла да се класира на първото място. Дизайнерката я контрира, заявявайки че това не й е било цел и не е било възможно. Миглена Каканашева допълни, че Тото е много талантлив и силна конкуренция, но не стои убедително на първото място.

Брадърката заяви, че е останала много разочарована след като чула разговорите на рапъра с майка му. Тя допълни, че не трябва да се дава такъв пример на младите хора. Маги Сидерова я попита какъв пример дава тя на младите хора с поведението си. Моделката заяви, че според нея Мегз изобщо не се е променила.

Гала също не пропусна възможността да се намеси в спора и с изказването си удари звучен шамар на Каканашева. Блондинката заяви, че зрителите няма как да знаят дали тя също не е участвала в заговор с майка си. Тв водещата заяви, че думите „продължавай в същия дух“, вероятно са означавали точно това.

Мегз отвърна, че всичките й разговори са се провеждали в изповедалнята и те са записани.

Тото също се включи в скандала и заяви, че това, което той е показал в шоуто е неговата същност и той няма какво да крие.

В спора се включи и журналиста Станислав, който заяви, че е бик заплашван от мъж на име Стефан, заради разкритията, които е направил за Мегз в ефир.

Дизайнерката определи твърденията му като нелепи, защото през това време е била в Къщата, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар