Мегз разкри скандалната истина за Тото

Гласувайте за статията

Тя изкара наяве тайните на рапъра

Дизайнерката от Раковски Миглена Каканашева, по-известна като Мегз, направи скандални разкрития за победителя във ВИП Брадър – Йонислав Йотов -Тото.

Непосредствено след края на сеирджийското шоу, Мегз разпали грандиозен скандал. Както се понесе мълвата още в началото на формата, се оказа, че победителят на ВИП Брадър е бил ясен още от самото начало.

Това доказват и думите на една от най-колоритните участнички в последния сезон на риалитито – Мегз.
На профила си в социалната мрежа дизайнерката от Раковски помести видео, от което става ясно, че Тото през цялото време е нарушавал безпрецедентно правилата.

Мегз

Тя изкара наяве тайните на рапъра

Мегз показва, че през цялото време Тото се е срещал с майка си и приятелката си. Именно те са били тези, които са му давали съвети кога и как да постъпи. По този начин той е получавал информация от външния свят, което е абсолютно забранено.

Дизайнерката признава, че се е почувствала истински щастлива, когато е напуснала пределите на къщата на ВИП Брадър. Тя обаче си е мислела, че с това всички битки, които е водила във формата са приключили. Оказало се обаче, че много греши.

Мегз показва, че се изправя за пореден път за битка пред обществото.
Този път тя повежда битка не само за нещата, в които силно вярва, а и за правилните модели на подражание и достойнството на легендарната естрадна изпълнителка Маргарита Хранова.

Дизайнерката далеч не отрича, че Йонислав Йотов-Тото е много талантлив изпълнител. Тя обаче смята, че идолите трябва да са достойни за любовта на феновете им. Според нея младите хора в никакъв случай не трябва да свикват да вървят напред чрез измама.

Тя е категорична, че не Тото, а Маргарита Хранова е отличен пример за подражание. В заключение Мегз посочва, че оставя на хората и съвестта на Тото сами да си направят изводите, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар