Свалят Виктор Николаев от ефир? (Получавал ли е пари под масата водещия?)

Свалят Виктор Николаев от ефир? (Получавал ли е пари под масата водещия?)
3 (60%) 2 votes

Виктор Николаев няма документи за огромни изразходвани суми, НАП откри разминаване на доходите му с похарчените пари

Виктор Николаев е забъркан в огромен скандал. След проверка на НАП  инспекторите установили, че разминаването между получените от водещия пари и изразходваните е много голямо.

Журналистът демонстрира висок стандарт на живот , а не може да докаже от къде са му дошли парите за да го поддържа. Очаква се Националната агенция по приходите да състави ревизионен акт, чрез който ще сезира прокуратурата. А тя ще му повдигне обвинение.

При водещия на „Здравей България” се установило, че изразходваните от него средства са в два пъти повече от допустимите според закона.  Което означава, че би трябвало да му повдигнат обвинение за финансово престъпване на закона в особено големи размери. В чл. 255 ал. 3 за такова престъпление ако се докаже виновният се наказва с лишаване от свобода до три години и цялостна конфискация на имуществото.

Проверката срещу Николаев тръгна по сигнал в прокуратурата на Николай Бареков, който сезира органите, че журналистът има тузарско жилище на една от най-престижните столични улици „Раковска” закупено без ипотека, предават от pik.bg.

Пак по сигнал на евродепутатът данъчните погнаха и Ани Цолова. Която дни след това бе свалена от ефира на Нова тв.

Виктор Николаев бил много притеснен, а очакванията са след Нова година да бъде аут от националния ефир. Той се помъчил да докаже от къде са му парите, използвайки началниците си в медията. Но се говори, че от проверката лъснало, че е вземал пари под масата. За което и шефовете не могат да си затворят очите.

Така, че от компроматната война между Бареков и неговите бивши колеги се оказва, че той се чист като сълза, а Виктор и Ани няма да излезят сухи след проверките.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Свалят Виктор Николаев от ефир? (Получавал ли е пари под масата водещия?)”

  1. гочо

    Дек. 07. 2017

    виткур миколаев е педал

Добавете коментар