Енджи Касабие крие тежка семейна драма

Енджи Касабие крие тежка семейна драма
5 (100%) 1 vote

Ето какво измъчва Енджи Касабие

Очарователната Енджи Касабие крие тежка семейна драма. Докато беше в Къщата, тя не обели и думичка за майка си. Но за сметка на това постоянно говореше за баща си.

След излизането си от Къщата шеф Петров заяви в ефир, че ливанката живее с тежко чувство за вина. Родителите й са се разделили преди години. Енджи Касабие се чувства виновна за раздялата им и обвинява себе си за случилото се.

Красавицата не скри, че като всяка тийнейджърка е имала проблеми, но баща й винаги я е подкрепял. Тя сподели, че той е бил до нея в най-трудните й моменти. Диетоложката нито веднъж не спомена майка си и на всички стана ясно, че тя преживява тежка семейна драма.

И до ден днешен Енджи Касабие се обвинява за случилото се и не може да си прости, пише Хот нюлс.

Единственото, което се знае за майка й е, че е адвокат. Баща й е завършил медицина. Семейството пристигнало в България преди повече от 20 години. След като животът тук им харесал, родители на Енджи Касабие решили да се устроят за постоянно в България.

Енджи Касабие ще остане в представите на зрителите като най-лъжливия участник в този сезон на ВИП Брадър. Още с влизането си във формата тя излъга.

Очарователната ливанка скри истинската си възраст. Тя сподели във визитката си, че е на 28 години. След това стана ясно, че е на 35 години. Но въпреки това, Енджи Касабие не си призна истината.

Друг горещ слух разкрива още една от лъжите на диетоложката. Според клюките, бракът й с Рабих е фиктивен. Тя се съгласила да се оженят, за да му послужи като параван за прикриване на ориентацията. В замяна на това той й осигурява луксозен начин на живот.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар