Истината за брака на Енджи Касабие е разкрита

Истината за брака на Енджи Касабие е разкрита
5 (100%) 1 vote

Истината за брака на Енджи Касабие лъсна в пълния си блясък

Енджи Касабие се оказа най-лъжливият участник в този сезон на „ВИП Брадър“. Ливанската красавица излъга зрителите и се опита да се представи в светлина, която няма нищо общо с действителността.

Диетоложката излъга първо за възрастта си. Тя заяви във визитката си, че е на 28 години. Но след това стана ясно, че е по-възрастна с цели 7 години. Но въпреки това Енджи Касабие не призна истината.

Тя излъга за образованието си, заявявайки че има няколко дипломи по медицина. Оказа се, че блондинката няма дори елементарни медицински познания.

Но най-голямата лъжа Енджи Касабие сътвори по отношение на брака си. Красавицата е омъжена за „Мистър Ливан“ Рабих ел Зейн. Оказа се, че бракът им е фиктивен. Това доказва и поведението й по време на срещата й с Рабих, докато беше в Къщата.

Въпреки, че Енджи прекара далече от него последните два месеца, тя дори не трепна, когато го видя. Диетоложката коментира пред съквартирантите, че съпругът й е отслабнал. Поведението й учуди всички в Къщата и те заподозряха неискреност в отношенията й с Рабих.

Хот арена разкри, че бракът им се крепи на взаимна изгода. Самата Енджи Касабие разкри, че съпругът й е бил ухажван от мъже. Но въпреки всичко той й остава верен, твърди брадърката.

Преди време името му е било замесено в чутовен скандал. Ливански медии разкрили, че Рабих ел Зейн има връзка с арабски шейх. Ситуацията устройва идеално диетоложката, тъй като и за нея има изгода от тази ситуация.

Бракът й с Рабих е само параван. В замяна на това той й осигурява луксозен живот и задоволява всичките й капризи. А това не е никак трудно за ливанския модел. Още повече, че той разчита на финансовата подкрепа на заможния си приятел, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар