Венета Райкова направи неочаквани разкрития за Косьо Самоковеца (Вижте какво е общото между тях)

Венета Райкова направи неочаквани разкрития за Косьо Самоковеца (Вижте какво е общото между тях)
5 (100%) 1 vote

Венета Райкова е убедена, че всичко това дължи на Косьо Самоковеца

Наред с успехите в професионален план, амбициозната Венета Райкова може да се похвали със същото и в личен аспект. Блондинката успя да сбъдне всичките си мечти и е убедена, че дължи всичко това на покойния мафиот Косьо Самоковеца.

Наред с всички прочетени произведения, посвети на екзотериката, водещата попаднала и на друго интересно четиво, което привлякло вниманието й. Преди време случайно й попаднала книга, в която били описани убийствата на прехода.

Венета Райкова приела това като знак на съдбата и се опитала да вникне по-дълбоко в съдържанието на томчето.

От него тя научила тайната за успех на Косьо Самоковеца. Покойният мафиот разчитал не само на острия си ум, но и на мъдростите на духовните водачи. Благодарение на тях той успял за кратко да натрупа несметни богатства и да сбъдне всичките си мечти.

Първите придобивки, които мафиота получил, спазвайки тези мъдрости, са просторният му апартамент от 300 квадрата в центъра на столицата, джип Мерцедес, хотел в Боровец, собствен апартамент и 3 бутика в Лондон.

От книгата, на която Венета Райкова попаднала случайно, тя научила кое е било настолното четиво на мафиота – „Най-великият търговец на света“ от Ог Мандино. Тв водещата побързала да си набави въпросната книга и я прочела буквално на един дъх.

Точно 10 изречения от настолното четиво на Самоковеца се оказали достатъчни, за да променят живота на Венета Райкова. Тв водещата си извадила въпросните изречения и започнала да повтаря всеки ден.

Тя е убедена, че на тях се дължат професионалните и личните й успехи. Известната блондинка припомня, че преди време спечели 75 000 лв от „Сделка или не“. Тя не крие, че се е сдобила с апартамента си, благодарение на съветите в настолната книга на покойния мафиот, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

3 коментара to “Венета Райкова направи неочаквани разкрития за Косьо Самоковеца (Вижте какво е общото между тях)”

 1. СЕМ Бетина

  Ное. 13. 2017

  Умствено изчекнатото курве Венета Райкова, досега криминален хрантутляк на НОВА бродкастиг груп, а сега уяждаща се гладна пачавра на БТВ, като корумпирана подлога на всеки ,който и плаща, пак е започнала да върти престъпният си „бизнес”. Използвала поръчката на другите медийни криминални престъпници Иван и Андрей (опосумите на криминалният Български преход), да пише срещу жена му с която се развежда, Българската опосумска отрепка като „корупционна благодарност” пласира измета на България на екран и хранилка Венета Райкова за да може последната да се угоява и върши нови и нови престъпления,чрез които да обработва зрителите !!
  Криминалната отрепка Райкова, е „спечелила“ апартамента и всичко останало защото най-долната чалгарийско манипулативна медия НОВА бродкастинг груп я пласира като протеже на Държавна сигурност престъпниците на България. Нека си припомним как тази Българска пачавра на злото Райкова, още преди да истине трупа на измамника Боби Цанков, започна масирано да си прави самореклама и гнусен пиар с неговата смърт. Хрантутляка на НОВА телевизия винаги използва, както и нейните господари, лица които са умрели, защото както е известно….мъртвите не говорят.

 2. Румен Райков

  Ное. 14. 2017

  Нагледен пример и поредно доказателство, как определени престъпни кръгове, използват тяхната креатура криминалната престъпничка Венета Райкова и медиите които я пласират, както и другите подобни на нея престъпници Иван и Андрей за своите медийни криминални манипулации, чрез които обработват зрителите. Значи Косьо Самоковеца не е забогатял от мутренски далавери, и криминална мутренска дейност, а е забогатял от „ магии и божествена карма,” като женският натрапван ни Български урод, прогнила медийна пачавра и измамничка Венета Райкова. Ни обработва!?

 3. Дон Цеци

  Ное. 14. 2017

  Може би една от збъднатите мечти на мутренският престъпник Самоковеца, според подлогата на медийната мафия Иван Христов и Андрей Арнаудов, курвето Райкова е била да го гръмнат като мръсно животно в центъра на Амстердам, в компанията на придружаващата го проститутка Цеци.

Добавете коментар