Бомба: Виж коя звезда влиза в Къщата на Вип Брадър тази вечер и защо!

Гласувайте за статията

На крачка от финала съквартирантите във Вип Брадър ще бъдат изправени пред нова мисия

Тази вечер финалистите в Къщата на Вип Брадър 2017 ще се изправят очи в очи със зрителите. Ще имат пряк контакт с тях. Те ще чуят мнението на хората отвън за тях. Освен това финалистите ще има възможност да открият сърцето си за една благородна кауза.

Анелия

Анелия влиза в Къщата на Вип Брадър 2017 тази вечер

Всеки от съквартирантите ще имат възможност да говорят с тези, които са ги подкрепили досега в играта. Те ще чуят интересни неща за сее си, препоръки, съвети и доста неприятни неща. Всеки от тях ще получи подкрепа от феновете си или пък обратното, няма да го лансират толкова много.

Зрителите ще влязат в Къщата посредством комуникациите и не за всички емоциите ще са положителни. Някоя от звездите ще се почувстват наистина засегнати.

Преди последната си мисия те ще имат и една благородна задача.

В Къщата ще влезе поп фолк дивата Анелия. Тя ще запознае съквартирантите с проблемите, свързани с изоставени и бездомни кучета. Както и възможността всеки един от тях да си осинови едно мъниче.

Затова певицата ще прекрачи прага на Къщата. А заедно с нея ще пристигнат и четириногите сладурчета. Те ще вдигнат настроението на макс.

Припомняме, че вчера на полуфинала трима от съквартирантите се разделиха с шоуто. Това бяха Сашка Васева, Енджи Касабие и Дани Петканов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар