Венета Райкова проговори за най-голямата драма в живота си

Венета Райкова проговори за най-голямата драма в живота си
3.67 (73.33%) 3 votes

Венета Райкова направи разтърсващи признания

Венета Райкова се изповяда и разкри най-болезнената си тайна. Тв водещата никога няма да забрави случилото се. Тя никога няма да намери сили  да прости на човека, който й е причинил всичко това.

Блондинката крие драматично минало. Случка от детството бележи завинаги живота й. Тв водещата разкри, че баща й Румен Райков зарязал майка й заради друга жена. Родителят й създал ново семейство и дълго време не я потърсил. За дъщеря си се сетил, едва след като тя станала известна и той я видял по телевизията.

Венета Райкова е категорична, че никога няма да прости това на баща си. Тя вече е издала присъдата му и според думите й, не подлежи на обжалване. Тв водещата заяви, че няма да погребе биологичния си родител.

Наследницата на Николета Лозанова допълни, че изпитва по-топли чувства към едно бездомно куче, отколкото към собствения си баща. Тя го нарича „човекът, който ме е създал“ и заявява категорично, че ледовете между тях няма никога да се разтопят.

Тв водещата сподели, че има сестра от втория брак на баща си, но двете не се познават. Тя допълни, че не желае да вижда по-малката си сестра и е по-добре нещата да останат така, както са в момента.

Венета Райкова е убедена, че много хора ще си позволят да я осъдят за отношението към баща й. Тя заяви, че имат право да я съдят само тези, които са се сблъскали с подобно нещо. Половинката на Тишо допълни, че много хора никога няма да я разберат.

По последни данни на ГАРБ предаването, което тя наследи от Николета Лозанова, е втората най-гледана продукция в ефира на бТВ, пише „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Венета Райкова проговори за най-голямата драма в живота си”

  1. Румен Райков

    Ное. 14. 2017

    Селяндурското умствено изчекнато курве Венета Райкова, е поредната от хилядите отрепки като нея злословещи срещу баща си. Ми защо му носи името тогава а не се откаже от него? Упадъчно умствено, друсана от психопатен нарцисизъм Българската неморална отрепка Райкова непрекъснато се кълчи от една просташка поза в друга такава. Ми напуснал я баща и, какво толкова? Защо не покаже селяндурската поповска простакеса майка си, която сигурно го е принудила към това.и възпитала Райкова, като себеподобна и очевидно през целият си живот настройвала я срещу баща и?

Добавете коментар