Нови пикантерии за развода на Росен Плевнелиев

Нови пикантерии за развода на Росен Плевнелиев
5 (100%) 1 vote

Лъсна нови пикантерии за развода на Росен Плевнелиев

Разводът на Росен Плевнелиев е една от най-коментираните теми. Въпреки, че бившият държавен глава се опита да запази в тайна случващото се, самият той призна преди дни, че се развежда в Юлияна. Той допълни, че с това свое изказване счита тази тема за приключена и не желае да се спекулира повече с това.

Съветничката на настоящия президент Ирина Гъркова се оказа замесена в развода на Росен Плевнелиев.

Амбициозната дама е заемала същия пост в президентството и по време на управлението на предишния президент. Тя била назначена лично от Маргарита Попова и нейна длъжност била свързана с консултиране на президента по въпросите, свързани с култура и духовност.

Между нея и Росен Плевнелиев прехвърчали искри още в първия миг. По онова време бившият президент вече бил в обтегнати отношения със съпругата си, тъй като тя била против издигането на кандидатурата му за президент.

Амбициозната Гъркова успяла да завърти главата на Росен Плевнелиев за отрицателно време. Той постоянно си намирал поводи да я покани в кабинета си, където двамата оставали в продължение на часове.

Въпреки близките му отношения с нея, той в нито едно свое изказване не е говорил за култура и духовенство.

Бившият президент е имал още една връзка на старото си работно място. Преди да се влюби в Ирина Гъркова, той залюбил прессекретарката си Мария Иванова.

Тъмнокосата красавица била известна сред колегите си на „Дондуков“2 като първата дама. Росен Плевнелиев бил луд и по нея и постоянно я глезел. Той осигурил личен шофьор и автомобил от НСО, с който да се придвижва.

Докато Юлияна Плевнелиев категорично отказваше да се възползва от благините на властта, то любовницата на съпруга й с охота ги е ползвала, пише ПИК.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар