Павел постави ултиматум на Преслава

Павел постави ултиматум на Преслава
5 (100%) 1 vote

Преслава получи ултиматум от любимия си Павел

Слуховете, че Преслава се е разделила с Павел Лазаров се сгромолясаха с гръм и трясък. Красавицата очевидно е открила голямата любов в негово лице.

Преди няколко дни двамата се появиха на откриването на столичен бутик. Изпълнителката с ослепителната усмивка афишира връзката си с врачанина. Приближени до него разкриха, че всъщност той й поставил ултиматум – или да обяви връзката си с него, или ще се разделят.

Очевидно Преслава държи изключително много на любимия си и не се противопостави на идеята му да разкрият публично връзката си. Пайнерката не обича да говори за връзките си. И въпреки, че тя имаше дълга връзка с бизнесмена Георги Станоев, нито веднъж не го представи пред камерите като свой любим.

Но с Павел всичко е различно, коментират запознати. Не само той е луд по Преслава, но и тя по него, тъй като изпълнява всяко негово желание.

Новият любим й постави още един ултиматум. Той поиска от нея да спре цигарите. Причината за това е, че Павел иска дете от Преслава и се надява скоро тя да го дари с наследник. Поради тази причина той й забранил да пуши.

Пайнерката, която на ден пуши по 1-2 кутии цигари, уважила искането на любимия си. Заради него тя се е отказала от порока си.

Врачанинът не се отделя за миг от нея. Той е бил неотлъчно до нея и по време на снимките на последния й клип. За снимачна площадка на въпросното видео Преси и хората от екипа й избрали тузарска къща в покрайнините на столицата.

По време на снимките Павел не се отделил от Преслава дори за миг. Той дори завързал панделките на дантелените й ботушки, коментират очевидци, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар