Бг милионерката Ружа Игнатова събра погледите с яхтата си на Морска гара Бургас (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Бг богаташката Ружа Игнатова акостира в Бургас с 40 метровата си яхта, местните изумени от гледката

Д-р Ружа Игнатова акостира с мега тузарската си яхта на Морската гара в град Бургас. Такъв 40 метров воден звяр не може често да се види по родните ни пристанища. Местните хора занемяха от нетрадиционната гледка.

Снимка „Флагман“

Бургазлии коментират, че плавателния съд е изключително впечатляващ. Такава гледка може да се види единствено по курортите за богаташи каквито са Монако или тези по Лазурните брегове на Френската ривиера.

Според изданието „Флагман” цитирано от blitz.bg. все още не е ясно по каква причина пристига видната дама в родината си. Свидетели видели, че уникалната яхта била охранявана от няколко гарда.Те бдели пиле да не прехвръкне по край нея.

За д-р Ружа Игнатова се знае, че създала криптовалутата OneCoin.Френски анализатори разкриват, че българката чрез схемите си е станала собственик на колосални суми, които надвишават повече от 350 милиона долара. Иновативната дама е използвала познатата схема на Понци.

Ружа Игнатова е на 37 години, но още от десет годишна живее в Германия. Госпожата е подозирана в участие в пирамиди. Говори се, че проектът й за криптовалутата е финансиран точно със средства от няколко бивши финансови пирамиди като Univer Team, Conlingu, BGN International и няколко други.

Самата валута се обявява за измама защото фирмата има регистрация в Гибралтар. Това дестинация, която се смята за рай на офшорните компании. Според хора познавачи, яхтата на българската милионерка струва 15 милиона долара, че може и повече.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар