Галена лъсна в грандиозен скандал

Галена лъсна в грандиозен скандал
5 (100%) 1 vote

Името на Галена лъсна в грандиозен скандал

Името на Галена лъсна в поредния грандиозен скандал. Изпълнителката, която реализира най-лъскавите клипове сред колежките си от бранша, всъщност се оказа много стисната. Това сподели пред столично издание дизайнерката Паолина Крушкина.

Пайнерката и до днес й дължи пари, които вероятно няма никога да й даде. Дизайнерката сподели, че в началото на лятото в ателието й дошъл известният режисьор Павлин Иванов. Той заявил, че работи по нов проект заедно с Галена.

Известният режисьор оставил на Паолина един стар велосипед й и заръчал да го покрие с камъни Сваровски.

Дал на дизайнерката само три дни срок. Въпреки липсата на време, Паолина Крушкина приела поръчката. Тя споделя пред изданието, че завършването й коствало извънредно много труд и усилия.

В продължение на 3 денонощия тя работила единствено над тази поръчка и в крайна сметка успя да я изпълни в срок.

Но и до днес не е получила възнаграждението за труда си. Въпросното колело Галена използва в снимките на клипа, който засне в резиденцията на Филип Плейн в Монако.

Паолина Крушкина опроверга твърдения, че колелото струва над 100 000 лв. Тя допълни, че реалната му цена е 10 000 лв. Когато режисьорът на пайнерката й възложил задачата, Паолина получила само 1000 лв от него. Със собствени средства тя закупила материалите, чиято стойност възлиза на 3 000 лв.

Дизайнерката сподели, че не е искала Галена да й заплати цялата сума. Тя я помолила единствено да й плати използвани материали. А в замяна на труда си да получи реклама от нейна страна.

Паолина Крушкина помолила изпълнителката да й направи реклама, споменавайки в социалните мрежи, че колелото е нейно дело. Но Галена отказала да изпълни и това нейно искане. Тогава дизайнерката я помолила да й върне колелото. Но отговор не получила и до днес, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар