Майката на Слави Трифонов проговори навръх рождения му ден (Вижте какво разкри)

Гласувайте за статията

Майката на Слави Трифонов бе гост на шоуто за рождения я ден на сина си, Здравка проговори за личния си живот

Мама Здравка на Слави Трифонов бе важен гост на връх рождения му ден. В шоуто на Дългия тя разкри интересни истории от детството на  сина си от своята младост.

Възрастната жена откровено призна, че Слави бил много ревливо дете като малък. Толкова плачел, че комшиите й казвали, че ще се извъди голям певец от него. Иначе бил послушен, а тя била много строга.

Здравка Трифонова се притеснявала как ще седне на стола срещу него. Тя редовно гледала предаванията му, че даже и повторенията на обяд. А след това си следяла нейните сериали.

Майката на Слави разкри как се запознала с баща му. Тя се връщала от бригада с две приятелки. Едната от тях имала среща с гаджето си, което било приятел на бай Тодор. Така се видели и се запознали. Но цели две години били разделени защото заминал в казармата. А тя го дочкала.

Здравка изкарвала хляба си в мебелен завод повече от 25 години. Още си спомня как първата й заплата била 180 лева, но се трудела с удоволствие защото дневната смяна й позволявала да се грижи за децата и мъжа си, а и да върти къщата, предават от blitz.bg.

Родителката на Дългия признава, че най-голямото приключение, което преживяла на младини е посещението в Русия. Прекарала цели 18 дена в братската страна. Посетила Киев, Ростов, а после Москва и Санкт Петербург, споделя Здравка. От Русия си накупила вилици и лъжици и най-ценното, което го нямало у нас – газов котлон.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар