Брад Пит се влюби в копие на Анджелина Джоли (Вижте новата му тръпка)

Гласувайте за статията

Брад Пит прежали Анджелина, влюби с в актриса, която прилича на бившата му на младини

Брад Пит хлътна по млада актриса. Говори се, че 21 годишната американска актриса Ела Пърнел е превзела сърцето на холивудския актьор. Интересен факт е, че красавицата е изиграла през 2014 година образа на младата Анджелина Джоли във филма „Господарката на злото”.

Според най-различни таблоидни издания Пит бил толкова запленен от по-младата от него с 32 година Ела, че ходатайствал за нея за да я уреди с роли. В медиите се появиха много силни заглавия, които разкриват за романа между двамата колеги.

Запознати издават, че разведения холивудски актьор и младата американка ще работят заедно по екранизацията на книгата на Стефани Дънлър Sweetbitter. В продукцията Брад Пит ще е продуцент, а красавицата ще играе в една от женските роли. 

Освен, че по ирония на съдбата младата Пърнел изигра младата Джоли почитателите й помнят ролята й във фантастичния филм „Домът на мисис Перегрин за чудати деца”.

Според слуховете Ела била поласкана от вниманието на Брад. Тя споделила с приятелите си, че за нея той винаги е бил знаменитост номер 1. Медиите обаче твърдят, че 42 годишната Анджелина Джоли гледала на новината за новата любима на бившия си твърде скептично, предават от електронното издание spletnik.ru.

Тя изразила мнение, че между нейният син Мадокс и красивата Ела разликата във възрастта е само пет години.  Затова не вярва, че може да има романтична връзка между Пърнъл и Брад. А това са поредните слухове, които се разнасят след като холивудското семейство обяви, че се развежда.

Вижте още снимки на Ела Пърнъл  нашата галерия!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар