Удар за Тото от СкандаУ: Приятелката му Яна го заряза!

Гласувайте за статията

Тото от СкандаУ остана без гадже, Яна го разкара!

Тото от СкандаУ може от два стола да се окаже на земята. Рапърът е един от участниците във Вип Брадър може да остане без гадже.

Тото от СкандаУ

Тото от СкандаУ вбеси Яна до краен предел, тя го натири

Яна Червенкова, с кято са от шест години заедно била бясна на забежките му. Йонислав Йотов – Тото открито залита по две жени в Къщата.

С Мегз и Ваня Щерева певеца не спира да флиртува, а това накарало перничанката да беснее от яд. И да се заканва, че ще стъжни живота не само на гаджето си, но и на двете негови съквартирантки.

Брюнетнката била толкова обидена на Тото, че не искала да се яви като негов защитник на откритото студио на Вип Брадър.Тя вече планирала как да го остави по най-драматичен начин.

„Да прави каквото ще! Писна ми от неговите щуротии”, беснеела красавицата.

Припомняме, че в началото Тото отговаряше на нежните намеци на дизайнерката. После със стръв се нахвърли на пеещата писателка.

И накрая се оформи любовен триъгълник, в който синеокия чаровник се чувства като в собствени води.

Защото в началото рапърът се представи като необвързан. После с половин уста призна, че си има гадже, с което е от години.

Защото мераците на двете дами към него бяха големи и той се опита да ги парира. Временно успя така да получи благоразположението на приятелката си, разкриха близки до Тото.

Това не е първият път, в който певеца залита по чуждо. Преди две години той трайно се усукал около кръшна мадама и изневерил на любимата си.

Но само след месец изтърчал с подвита опашка и направил невъзможното неговата Яна да си го прибере отново. Тогава синеоката хубавелка му простила, но сега не искала да го чува повече.

Явно откритите му флиртове и забежки с девет съквартирантки от Къщата на Големия брат са й дошли в повече, затова може би Тото ще остане без гадже. Вероятно усетил, че е „сгазил лука” той се изповяда от екрана.

„Обичам я така, както от началото на връзката ни! Това е много силна емоция!”, заяви набеденият за плейбой музикант.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар