Себастиан Курц – политикът, който прилича на модел и има поведение на граф (Вижте го)

Себастиан Курц – политикът, който прилича на модел и има поведение на граф (Вижте го)
1 (20%) 1 vote

Себастиан Курц ще е новият канцлер на Австрия, млад, но опитен политик сякаш е слязъл от корицата на модно списание.

Себастиан Курц, който спечели изборите в Австрия ще е новият канацлер. Не случайно му казват детето чудо. Той е само на 31 години и е звезда на политическия небосклон.

Красивият почти младеж спечели еднолична победа като представител на Народната партия в родината си. Той ще бъде най-младият управляващ в цялата история на ЕС. А и в целия свят към този момент няма по-млад премиер.

Може възрастта му да крехка, но Себастиан от седем години се занимава с политика и има завидна политическа кариера. Него го избраха младите хора в Австрия.  Не защото са консервативни, каквато е партията му. А защото в неговия образ съзират себе си. Млад човек с невероятна харизма, успял да се превърне в символ на младото поколение.

Въпреки, че има визия на модел и благородническо поведение Себастиан Курц е роден в нормално семейство. Майка му е учителка, а таткото механик.

За новия канцлер, който е роден през 1986 година се знае, че след като завършва училище постъпва за 1 година в армията. После започва да учи право, но не го завършва.

Интересен е факта, че жената, с която споделя живота си е приятелката му от ученическите години. Двамата със Сузане Тир се запознават когато тя е на 17, а той на 18 години. Днес 30 годишната му половинка е на работа в министерството по икономика. Тя е завършила икономическа педагогика, предават от 24chasa.bg.

Себастиан Курц пази в тайна личния си живот и не иска публичност за връзката си със Сузане, Въпреки това се знае, че тя му е най-големия критик защото му казва истината в очите. Двамата не бързат да се обвързват с брак. Курц споделя, че ако се ожени сватбата ще е много тесен кръг. А децата си ще планира с любимата си, а не с обществеността.

Вижте още снимки на Себастиан Курц в нашата галерия!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар