Гала предадена от най-близката си дружка, разделя се с „На кафе“ заради нея?!

Гласувайте за статията

Гала като нищо да загуби работата си заради своя близка приятелка!

Преди началото на новия сезон на „На кафе“ бе под въпрос дали Гала отново ще се върне на екран. Тя не само го направи, но дори и набута любимия си Стефан заедно с нея в екипа на предаването. Това, обаче, не бе най-добрият ход от нейна страна и предаването дълбае все по-надолу.

А на фона на провала на титулярката, нейната колежка Зейнеб всячески се опитва да изпъне и да направи добро впечатление! Амбициозната Маджурова напоследък получава все повече ефирно време за своите измишльотини. Това е я накарало да вирне нос до небето и сериозно да си повярва. Чак до там, че да мисли как да седне на стола на жената, която й подаде ръка към славата.

След участието си в Биг Брадър преди доста години, Зейнеб така и не намери своето място под слънцето докато Гала не се смили над нея и не я приюти в екипа си. Малко по малко Маджурова натрупа опит и самочувствие и сега е готова на всичко за повече слава и пари. Дори за забие нож в гърба на водещата на „На кафе“.

Всички са наясно с амбициите на красавицата.

Въпросът е, че определено й се получава и като нищо ще получи зелена светлина да измести за постоянно титулярката. Оказва се, че когато Зейнеб води сутрешното шоу, то има много по-голям рейтинг в сравнение с епизодите, в които Гала и Стефан се лигавят до безкрай. А за телевизията това е най-важното и нищо чудно да предприемат стъпки в съответната посока.

Столът на Гала все повече се клати

Столът на Гала все повече се клати

„Махнаха Джуджи, която е  първа дружка на Гала, махнаха готвачката Елица, всички са вакантни в това шоу освен Зизу”, коментират по-наблюдателните зрители. А това за тях е ясен знак, че готвят туркинята за заместник на вече доста поизтърканата блондинка. Тя и без това наскоро навърши 50, та май й е време да излезе в пенсия!

На фона на все по-възможната рокада в ущърб на Гала, двете със Зейнеб продължават да са си първи приятелки. „Може да ме замести за ден-два, но има много да учи”, перчела се водещата от Плевен. Засега явно тя не приема Маджурова за пряка конкуренция, но скоро ще разбере, че си е отгледала змия в пазвата!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар