Подло: Цуни втрещи всички със супер гнусно разкритие за Мегз! (още подробности)

Гласувайте за статията

Цуни беше гост при Гала и хубаво нареди Мегз в ефир!

Поредният изгонен от Къщата на Вип Брадър 2017 беше земеделецът сваляч Цветелин Маринов – Цуни. Който автоматично се оказа на диванчето на Гала, само часове след излизането си на свобода.

Цуни

Цуни направи Мегз на нищо – не си сменяла завивките, миришело и нямала подобаваща лична хигиена

Цуни обаче успя да възмути зрителите или поне болшинството от тях с това, което каза за Мегз в ефир. Той си позволи да коментира личната хигиена на Миглена Каканашева, което сигурно би я убило. Като се има предвид колко дизайнерката държи на визията и стайлинга си. Както и на цялостния си имидж.

Точно затова може би и Цуни я удари там, където най-много боли. Той разказа през смях на Гала как за повече от месец Мегз нито веднъж не е сменила своята завивка. А и не я бил видял да я пере.

Тя се завивала с жълтото шалте на спалнята, без да слага чаршафи и без да го пере. „Не знам тая работа, но то си е за нея. Да си мирише тя нечистотиите, то на нея ще си мирише“, смееше се Цуни.

Припомняме, че Маринов недолюбва Миглена Каканашева още от началото на формата. И не, защото тя е тръгвала директно срещу него, а защото имаше конфликт с Мария.

Дори съквартирантите се подразниха как Цуни кръжи около пайнерката като пеперудка и е готов да изпълнява всяко нейно желание. Точно затова в опитите си да се сближи с Мария, той започна да бълва змии и гущери срещу Мегз.

Предстои да видим обаче какво ще стане след като Каканашева също излезе от формата. И потърси обяснения от доста хора за поведението им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар