Слави Трифонов си направи ултра скъп подарък за рождения ден!

Слави Трифонов си направи сам подарък. Днес Дългия става на 51 години и затова изненада сам себе си. Гологлавият шоумен се самопоздрави с часовник от двадесет бона в евро. [caption id="attachment_531222" align="aligncenter" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов си подари часовник и очила за празника[/caption] Той е от любимата марка на водещия „Вашерон Константин”. На тази супер елитна марка Слави Трифонов е фен от много години.

Към тях той е прибавил и скъпарски очила. Водещият на „Шоуто на Слави” винаги е казвал, че един уважаващ себе си мъж трябва да има скъп часовник, скъпи очила и обувки.

В същото време актьорът Краси Радков, който обича да се бъзика с шефа си, също се снабди с часовник от същата марка. Само че негова реплика. Актьорът веднага се похвалил на шефа си, че си е купил същия часовник, от същата марка като него. Всички се смеят на шегата, но Радков продължава да си носи репликата. Той е от малкото актьори, които могат да си позволят да се майтапят със Слави Трифонов. По принцип той не обича подобни волности. Но веднъж и Краси получил сериозна забележка извън скеча, когато бил в образа на баба Вуна. Краси Радков в дрехите на старицата си бил изписал надписа „И баба Вуна обича орална любов”. Той се виждал само от Слави, защото бил на вътрешната част на ръката му. През цялото време погледа на учиндолеца бил в тези думи и това го разсейвало. Той се смеел и не можел да продължи да чете от аутокюто. Същата вечер и сценаристите се „погаврили” с него, като му пуснали на четеца различни глупости. Те се надявали да ги прочете, но Слави не е вчерашен, споделят хора от екипа на Дългия. На днешния рожден ден в София пристигат родителите на Слави Трифонови племенника му Тодор. Той иска да е като вуйчо си и му е подготвил огромна изненада. Партито ще бъде в тесен семеен кръг, защото Слави не обичал купони за рождения си ден. Мама Здравка отново ще седне на стола на известния си син. Това тя направи преди години, като бе водеща на един от проектите му „Лигата на необикновените”. Сега се очаква освен за детството и младостта на Слави, да заговори и аз мерака му да влезе в политиката. Темата тя не е засягала, въпреки че през лятото заговори за операцията му.