Мегз откачи напълно: Напада с тенджера и черпак шеф Петров! (виж тук)

Мегз откачи напълно: Напада с тенджера и черпак шеф Петров! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Мегз излиза от кожата си тази вечер във Вип Брадър!

Дизайнерката Мегз ще откачи тотално в Къщата на Вип Брадър довечера. Сигурно се чудите има ли накъде още. Има, имааа… Този път Миглена Каканашева ще стигне далеч. Тя ще грабне една тенджера и един черпак, с които ще започне да блъска и крещи по шеф Петров.

Мегз

Мегз грабва кухненската посуда и тръгва на война с шеф Петров

Причината е поредния скандал, който Великия везир ще предизвика в Къщата. Борис Петров първо ще нападне омразната си Ваня Щерева, а оттам ще се прехвърли и на Мегз.

Той няма да позволи Каканашева да му държи тон и ще излее цялата си насъбрана агресия и срещу нея. Тогава миньончето ще изригне така, както не сме я виждали досега. Тя грабва тенджерата и черпака и с тях опитва да заглуши думите на шеф Петров.

Заедно с блъскането обаче, Мегз ще изпадне в същинска логорея като буквално ще изговаря по 300 думи в секунда. Шефът ще се види в чудо и вече спокойно ще я изпрати да се лекува в психиатрична клиника.

Дали Миглена Кашанашева ще ни изненада с нещо различно, или след това отново ще избухне трепереща и ревяща в спалнята, това предстои да видим само след броени часове.

Паралелно с това тази вечер ще станем свидетели и на истински мъжки отпор в Къщата. Тото от СкандаУ ще се закълне, че ще разкаже играта на шеф Петров оттук насетне. И ще подеме първите си действия за това. Не пропускайте епизода ако искате да видите всичко с очите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Мегз откачи напълно: Напада с тенджера и черпак шеф Петров! (виж тук)”

  1. zlatena

    окт. 17. 2017

    Истината родителите на шеф Борис Петров въобще не са го възпитали и със това невъзпитание са създали арогантно самовлюбено егоистично чудовище.

  2. до zlatena

    окт. 24. 2017

    Златено ти си тъп червен трол. Баба Сланинова бая парички ти плаща

Добавете коментар