Публичната премиера на Преслава и Павел Лазаров не е била по нейно желание!

Миналата седмица Преслава предизвика истинска сензация в светските среди, появявайки се за първи път официално с половинка. Певицата винаги е криела мъжете до себе си и въпреки това никога не е имала късмет в любовта. А сега се заговори, че иска деца и брак от Павел Лазаров. Мнозина заподозряха, че заради сериозните й намерения тя е решила да осветли любовта им.
Но истината се оказва коренно различна! Идеята да се появяват като двойка на откриването на модния бутик е била не на Преслава, а на Павел. Мускулестият мъжага е заявил на известната си любима, че трябва да спре да го крие и да заяви публично, че двамата са двойка. Лазаров също е чувал какво ли не за певицата и иска да е сигурен, че всички го познават като нейно гадже.
[caption id="attachment_531039" align="alignnone" width="300"]Преслава пак се насади на пачи яйца Преслава пак се насади на пачи яйца[/caption]
Той дори е стигнал до крайности, заявявайки, че ако Преслава не се съобрази с неговата воля, ще я зареже. така тя нямала друг избор,освен да интимничи с него пред камерите и да обяснява на всички колко е влюбена и щастлива. Все пак, певицата пожела да не споделя подробности за връзката им, освен че се познават от отдавна, пише hotarena.net.
Първата публична поява на Преслава и Павел Лазаров бе на нейния рожден ден преди няколко месеца. Тогава двамата не скриха чувствата си и открито ги демонстрираха, уловени от няколко камери. Но това не се оказало достатъчно за бившия авер на Бирмата. Той не искал като него да седи в сянка, вероятно желаейки да се облагодетелства от славата си като гадже на певицата.