Албена Вулева се възползва от шума покрай ВИП Брадър, за да напомни за себе си.

Устатата "сигнално жълта" водеща Албена Вулева безспорно е една от най-колоритните участнички в историята на ВИП Брадър. Заедно с майка си Людмила Захажаева успяха да подлудят Къщата, както те си знаят. Но сега дори блондинката се прекланя през възможностите на настоящите съквартиранти да се излагат повече от подобаващо срещу съответната сума. Албена Вулева не пропусна да се направи на много важна, заявявайки, че познава само Марги Хранова и Сашка Васева. Но пък така й е по-интересно да наблюдава и коментира останалите. И, разбира се, не пропусна да вземе своята трибуна. Тя демонстрира хаплив език на фона на словесните и физически сблъсъци в Къщата. Според бившата тв водеща, Джулиана Гани има "недостойна визия", с която преспокойно може да ходи на конкурси за красота в Тайланд. Вероятно визира онези за травестити... Тя смята образа на силиконката за "ужасно нелеп". Чуди се от какъв зор въобще е в селекцията на ВИП Брадър. И сама си отговаря, че е просто пълнеж -както в шоуто, така и в живота. Слуховете за победата на Тото Албена Вулева коментира така: "В това шоу традиционно печелят лица, за чието присъствие вътре зрителят разбира в момента на обявяването им за победител. Така че е възможно." Но една евентуална победа въобще не го застрахова от един друг феномен, който няма да го подмине. Той ще бъде забравен седмица след шоуто, защото няма с какво да бъде запомнен. За шеф Петров скандалната водеща подчерта, че въобще не го намира за избухлив. "По-скоро има една лесна ранимост и ревливост, обидчивост, лабилност, несигурност в себе си", пояснява тя. Албена Вулева явно приема за нормално поведението на готвача. И най-вече факта, че когато нещо го подразни, той не се забива мълчалив във ъгъла, а изказва позиция, макар и неприемлива за другите, пише blitz.bg.

Според блондинката, шеф Петров има доста ниска самооценка и на това се дължи високата му обидчивост.

"Проблемът не е в готвача, проблемът е в останалите, които не могат да го заставят да ги уважава и да им има поне малко страх и притеснение. А самият готвач е толкова лесна жертва да бъде обиден и наритан словесно, че просто се учудвам на нищожния самозащитен потенциал на тази група хора вътре"

, коментира бившата брадърка. [caption id="attachment_530872" align="alignnone" width="300"]Албена Вулева попиля участниците от ВИП Брадър Албена Вулева попиля участниците от ВИП Брадър[/caption] Албена Вулева се изказа най-остро за фолк певицата Мария. Явно превърнала се в трън в очите й, така я подреди с доста цветущи епитети. Според нея, изпълнителката има "комплекс на провинциално първеню". А всъщност не е нищо повече от "един женска Бай Ганьо с чанта". "Добро попадение беше тя, за да се покаже и илюстрира една немалка прослойка в българското общество, която особено тук, в София, ни облъчва със своя зле прикрит натурализъм, донесен от родните места", заключва устатата водеща за най-голямата звезда на този ВИП Брадър.