Мария похарчи хонорара от „ВИП Брадър“ (Вижте за какво)

Мария похарчи хонорара от „ВИП Брадър“ (Вижте за какво)
5 (100%) 1 vote

От хонорара, който Мария прибра от „ВИП Брадър“, няма и следа в банковата й сметка

Само дни след излизането си от Къщата, Мария изхарчи до стотинка хонорара, който получи за участието си във „ВИП Брадър“. От него не е останала и стотинка в банковата й сметка.

Противно на очакванията, че тя ще похарчи парите за шопинг в Париж, Милано или Рим, певицата реши да ги вложи по много по-разумен начин. Тя е похарчила парите си от формата за жилището, в което живее.

В шоуто пайнерката сподели, че след като решила да напусне Християн, се изнесла заедно с дъщеря си в собствения си апартамент. Тя не крие, че има собствено жилище, което е закупила чрез банков кредит.

Мария сподели, че все още има задължения към банката. Сумата, която е получила за участието си във „ВИП Брадър“ тя е вложила до стотинка за погасяване на ипотеката. Според слуховете Мария е прибрала чисто 100 000 лв за кратката си изява в шоуто.

Пред съквартирантите си тя сподели, че има ултиматум от Християн Гущеров. Той я заплашил, че няма да й даде развод, докато не заличи името му от ипотеката на жилището си, пише Хот нюлс.

Мария изплака пред съквартирантите си, че най-трудно за нея е било, докато си стъпи на краката след раздялата. Когато взела решението да се раздели с Гущеров имала само 100 лв в себе си. Но това не е й попречило да го напусне и да се избави от затвора, в която е живяла, докато е била с него.

Певицата не крие, че в момента има мъж в живота й. Тя сподели, че новият й любим е прекалено свободолюбив и за нея това не е проблем. Просто се съобразява с желанието му и двамата се разбират много добре.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Мария похарчи хонорара от „ВИП Брадър“ (Вижте за какво)”

  1. Кънчо

    окт. 15. 2017

    Кифла.

Добавете коментар