Ето го мъжа на Гинка Кесякова! (Вижте кой е заместникът на Румен Радев)

Гласувайте за статията

Лъсна самоличността на мистериозния любим на Гинка Кесякова.

Гинка Кесякова, първата съпруга на президента Румен Радев, привлича не по-малко интерес от настоящата Първа дама. Майката на двете деца на летеца изпъква с естествена красота и привлича не само обективите на папараците, но и погледите на минувачите. А от известно време сърцето на къдрокоската е заето от мъж, който досега бе наричан „тайнствен“.

Първоначално се смяташе, че любимият на Гинка Кесякова е неин колега и също работи в банка. Това е наполовина истина. Двамата с Иван Атанасов, както е неговото име, се запознат на предишното работно място на дамата – Българо-американската кредитна банка. Там и двамата са заемали отговори позиции.

Наложило се да напуснат заради пламналата си любов преди около години. А след това поели по различни пътища. Първата жена на президента все още е в банковия сектор, но и друга организация. 44-годишния Иван решава да смени попрището. Инвестира в собствен бизнес – строителна компания. Начинанието му се оказва доста печелившо и скоро към него се присъединява и брат му.

Гинка Кесякова откри любовта отново

Гинка Кесякова откри любовта отново

Голямата страст на бившия банкер, обаче, са пътуванията. Последното му екзотично и далечно е до Кабо Верде. По същото време и Гинка Кесякова е била в отпуск, така че най-вероятно са били заедно. За разлика от нея, Иван няма предишни бракове и деца. Затова и имал голямо желание най-сетне да скъса с ергенлъка и да стане баща. Но настоящата му половинка явно все още не е готова за подобни сериозни стъпки, пише retro.bg.

Засега той се задоволява с грижите за наследниците на президента, с които се разбира повече от добре. Дори понякога той, а не Гинка Кесякова, води Георги на тренировки. Връзката на двамата се развива доста шеметно, така че нищо чудно скоро да преминат на следващото ниво!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар