Най-търсената жена терорист бе ликвидирана от САЩ (Вижте „Бялата вдовица“)

Гласувайте за статията

Терорист с пола от редиците на ИДИЛ падна в жертва.

Най-търсената жена терорист вече не е между живите. Британката Сали Джоунс, по-позната като „Бялата вдовица“, се биеше редом с фанатиците от Ислямска държава. Йейното разкриване предизвика истинска сензация, защото не особено често се виждат подобни забележими примери за масови убийци от нежния пол.

Сражавайки се рамо до рамо с останалите бойци, Сали Джонсън е била убита от безпилотен самолет в областта Ракка, контролирана от джихадистите. Новината бе съобщена първо от британските медии, благодарение на източници в правителството. След това дойде и потвърждение от американска страна. Атаката е дело на САЩ. Ликвидирането на най-известната жена терорист се смята за голямо постижение.

Най-търсената жена терорист вече не е сред живите

Най-търсената жена терорист вече не е сред живите

Историята на Сали Джонсън стана известна през лятото благодарение на арабския вестник. Нейният финал е настъпил докато британската се е опитала да избяга от вражеската атака под ръка с 12-годишния си син. Тя има още едно дете. След като се развежда с техния баща, безмилостната убийца се залюбва с мюсюлманин, който живее в Бирмингам, пише vesti.bg.

В псоледствие разбира, че нейният любим Джунейд Хусеийн е един от главните вербовчици в ИДИЛ, Двамата се местят в Сирия и 45-годишната Сали се превръща в поредния терорист с промит мозък. Не е ясно точно какви са били нейните провинения, но винаги е била редом до мъжете в групировката. А греховете й ще си отидат с нея…

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар