Гуинет Полтроу: Мълчах 19 години за тормоза на Уайнстийн (И развежда ли се продуцентът заради нея?)

Гласувайте за статията

Гуинет Полтроу с нова порция разкрития за тормоза на Уайнстийн

Преди 19 години Гуинет Полтроу се опитала да разкаже за тормоза на Харви Уайнстийн, но никой не й повярвал. Днес една от топ звездите на Холивуд разкри скандални подробности за него.

Красавицата заяви, че четири години след първото неприлично предложение в хотелската му стая, отново е принудена да работи с продуцента. И той я изнудва, вместо да прекара празниците със семейството си, да гостува в шоу, за да представи новия си филм.

Актрисата, която тогава е на 26 години, се явява в късното шоу, за да представи новия си филм. Пред водещия обаче, Гуинет споделя, че е била под „принуда“ да гостува. Вместо това трябвало да бъде със семейството си за Деня на благодарността.

„Аз правя всичките си филми за „Мирамакс и Харви Уайнстийн, като всички други. И аз съм щастлива да работя там. Но той ще ви принуди да правите неща, които не искате“, споделя актрисата. Тогава никой не обръща внимание на думите й, но днес Гуинет не мълчи. А открито говори за проблема и скандала.

Съпругата на Уайнстайн също обяви, че го напуска. Само дни след като обяви подкрепата си за него, Джорджина Чапман и двете им деца са се изнесли от дома му. Съпругата на продуцента заяви, че съчувства на всички жени, които станали обект на посегателствата му и се извинява от негово и свое име за ужасите им. „Скърбя заедно с вас“, заяви тя.

Гуинет Полтроу с нова порция разкрития за скандалния продуцент

Гуинет Полтроу с нова порция разкрития за скандалния продуцент

Още една звезда се набърка в скандала. Кара Делевин допълни, че той я помолил да целуне друга жена. „Веднага след като останахме сами веднъж, той започна да се хвали с колко много актриси е спал. След това ми предложи да повика още някое момиче и да се целуваме пред него. Когато опитах да избягам, направи опит да ме целуне. Едва се измъкнах“, оплаква се още звездата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар