Милата: Мъжът на Джулиана Гани се оказа пандизчия!

Милата: Мъжът на Джулиана Гани се оказа пандизчия!
5 (100%) 1 vote

Джулиана Гани си взе мъж пандизчия – кой като нея?!

Мъжът на Джулиана Гани изобщо не бил света вода ненапита. Фитнес инструкторът Станимир Ташев имал доста тъмно минало. Плеймейтката не спира да го хвали в Къщата, но той се оказа просто един измамник.

Джулиана Гани

Душичката Джулиана Гани май пак се насади на пачи яйца

Якият младеж от Димитровград лежал в затвора миналото лято. Здравенякът прекарал девет месеца зад решетките но не у наш, а в гръцки затвор. Той бил арестуван след като разпространявал фалшиво евро.

Той въртял престъпната схема в Атина. Там пробутвал фалшивите пари в големите хипермаркети. Първоначално измамата на Станимир вървяла гладко няколко месеца. Но в един момент персонала на голям магазин го усетила.

И веднага подала сигнал в полицията. Така Станимир Ташев бил арестуван. Якият младеж бил закопчан от гръцките ченгета. Осъдили го по бързата процедура и няколко месеца прекарал в затвора.

След като бил освободен той веднага се върнал в България. В родният му град се говори, че имал много заеми и задължения, които много трудно изплащал. Той започнал работа като фитнес инструктор.

За да се издържа завързал любов с доста по-възрастна от него дама. Богаташката го издържала известно време. Но връзката им пресъхнала и той отново останал без спонсор.

За негов късмет той се запознал с Джулиана Гани. Тунингованата пловдивчанка сама се хвалела, че има много пари. Тя наследила шест апартамента от баща си италианеца.

Силоконката била още на 17 години, когато това се случило.И тя била добре осигурена финансово. Говори се, че здравенякът се оженил за Джулиана Гани от материален интерес.

Но според други той намерил в свое лице сродна душа. Джулиана Гани обаче не се интересува от тъмното минало на мъжа си. Защото и тя някога работела като стриптизьорка по баровете.

Тя често казвала, че го срещнала в труден за нея емоционален момент. Всичките й връзки се проваляли и тя вече нямала вяра в мъжете. Тя отрича той да сее оженил за нея заради имотите й.

„Той е страхотен мъж и аз го обичам! И той ме обича! Приел ме е с недостатъците ми, както и аз него“, отсича плеймейтката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар