Бомба: Ето кой е маститият любовник, който налял пари в бизнеса на Мегз! (стартирала сама, ама друг път)

Бомба: Ето кой е маститият любовник, който налял пари в бизнеса на Мегз! (стартирала сама, ама друг път)
4 (80%) 1 vote

Мегз не спира да се бие в гърдите, че сама е започнала всичко!

Дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз не спира да влудява съквартирантите в Къщата на Вип Брадър 2017. Всъщност не само тях, но и зрителите. Които вече не могат да търпят и минута с нейните вечни истерии, превземки и капризи.

Мегз

Мегз стартирала бизнеса си с парите на Брендо. Ти да видиш…

Основната тема на Мегз, която тя върти като развалена плоча вече месец насам, е прословутият й бизнес. Знаем, че Каканашева има цех за дрехи в родния си Раковски, няколко магазина из страната и основни продажби на дрехи и козметика в интернет.

За всичко това, което по думите й, й носи един милион лева приходи на година, Мегз не спираше да се хвали, че е създала сама. Стартирала, моля ви се, бизнеса си единствено със свои средства и със спестяванията на родителите си. Които също се хванали на идеята й, зарязали всичко и хукнали да следват нейната мечта.

О, каква идилия! Щеше да е наистина поетично, ако не беше патетично. Защото наяве излезе цялата истина за бизнеса на Мегз и неговото финансиране. Последното носи едно име и то е… Брендо.

Да, тъкмо соченият за кокаинов крал Брендо е дал пари на Каканашева, за да може днес някой изобщо да е чувал името й. Това разкриха близки до нея източници пред вестник „Уикенд“.

Мегз и Брендо се запознали преди няколко години в морския курорт Лозенец. Евелин Банев моментално забелязал вечно превъзбудената и енергична мацка. И, разбира се, пожелал да я вкара в леглото си.

На Мегз не й отнело дълго време, за да размисли и да установи, че в тая работа има „хляб“. Скорострелно станала метреса на Брендо, който пък щедро развързал кесията си.

„Така че да не се бие в гърдите и да не лъже, че е започнала сама. Защото по-голяма глупост от това не сме чували в живота си. Много хора много неща още знаят за нея, но всичко ще си дойде на мястото“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар