Гордън Рамзи със скандални разкрития за световния елит

Гласувайте за статията

Ето какви скандални разкрития прави Гордън Рамзи за световния елит

В документалния филм „Гордън Рамзи за кокаина“, известният готвач разказва за пагубното влияние на този наркотик. Най-добрия кулинар в света споделя скандални подробности относно света на богатите и известните. Дори и в редиците на световния елит.

Сред пикантните истории, които топ кулинарят  разказва, са и някои от най-горещите и скандални истории. И една от тях е свързана с дрога, която на места се сервира като подправка.

Според Рамзи употребата на дрога е нещо нормално в средите на славата. В ресторантите някои дори искали да им се слага в храната.

Проблемът с употребата на наркотични вещества и в частност кокаина е много сериозен. И много от наркотиците се превръщат в част от хранителната индустрия, смята Рамзи. И според него ситуацията вече е извън контрол.

Във филма той споделя, че се е сблъскал с този ужасяващ маниер на звездите още в началото на кариерата си. Искали от него да го слага суфлето, за да си мислят другите,че това е пудра захар. „Виждал съм много странни прищевки, но това определено минава всички граници“, казва още той.

В документалния филм със заглавие „Гордън Рамзи за кокаина“, знаменития готвач описва и разрушителното действие на този наркотик.

На 19 октомври филмът ще се излъчи за първи път. Той показва Рамзи, докато  посещава колумбийските ферми за дрога. Вижда се как листата от билката се покриват с цимент, сярна киселина, петролни и други вещества в процеса на преработка.

Според вестник“Дейли мейл“, Великобритания пък е страната с най-голям брой потребители на дрога. Там се внасят годишно около 30 тона от смъртоносния наркотик.

Гордън Рамзи със скандални разкрития за световния елит

Гордън Рамзи със скандални разкрития за световния елит

Рамзи разказва за множество провалени кариери на своите колеги и приятели от кокаина. Говори и за своя много близък приятел, на когото е бил и наставник-Дейвид Демпси. Той е починал след употребата на синтетичен наркотик през 2003 година.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар