Николай Бареков захапа Жени Марчева

Николай Бареков захапа Жени Марчева
5 (100%) 1 vote

Николай Бареков направи скандални разкрития за Жени Марчева

Николай Бареков направи скандални разкрития за бившата си колежка Жени Марчева. Пред „Ретро“ той сподели, че тя е станала тв водеща буквално за една нощ. Той припомни, че това се случи след като Росен Петров напусна бТВ, за да се присъедини към партията му.

Евродепутатът допълни, че Жени Марчева е много далече от всякакви модели за професионализъм. И ако шефовете на бТВ имат поне малко достойнство ще се отърват възможно по-скоро от този модел.

Николай Бареков заяви, че трябва да се сложи край на порочната практика за назначаване на тв водещи по този начин, защото това опорочава цяло едно поколение журналисти.

Бившият журналист допълни, че от медиите ни вече липсват големите имена в журналистиката и на тяхно място се изявяват журналисти като Жени Марчева, Ани Цолова и Виктор Николаев.

Николай Бареков заяви, че не знае каква заплата получава тв водещата Жени Марчева. Но в едно е сигурен – журналистическата заплата не е достатъчна за закупуването на два апартамента в столицата. Той допълни, че докато е работил в телевизията, никога не се е интересувал от заплатите, които получават колегите му.

Евродепутатът заяви, че е подал сигнал в прокуратурата от името на антикорупционния отряд за странните кредити на Жени Марчева. Той допълни, че тв водещата е получила кредити от фирма „Сиела“, която доскоро е съществувала благодарение на държавни поръчки.

Бившият телевизионер посъветва ръководството на бТВ да последва примера на колегите си от Нова тв и се избавят час по-скоро от Жени Марчева, както конкурентната медия вече го направи с Ани Цолова.

Той допълни, че бившата му колежка от години използва ефира на бТВ, за да лансира пошли скандали, а ръководството на частната медия продължава да спи непробуден сън, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар