Нов скандал: Пайнера обиди жестоко Глория

Нов скандал: Пайнера обиди жестоко Глория
5 (100%) 1 vote

Глория жестоко обидена на Пайнера

Митко Димитров обиди жестоко Глория. На 1 октомври примата отбеляза 22 години, откакто е на сцената. За събитието феновете й научиха от самата нея от страницата й във фейсбук.

Продуцентът й не счете за необходимо да я поздрави и да отрази събитието. Още една изпълнителка на „Пайнер“ отбеляза годишнина на сцената. Това е Ивана. На 14 септември тя отпразнува 18 години на сцената. Митко Пайнера не пропусна възможността да й пожелае много творчески успехи.

Медията на „Пайнер“ излезе с официално обръщение към Ивана, в което й благодари за прекрасната музика и й пожела да продължава да твори с това вдъхновение в сърцето си.

Реакцията на музикалния продуцент не остана незабелязана от феновете на Глория, а и от самата нея. Почитателите на пайнерката са убедени, че отношението му към нея е продиктувано от желанието й да напусне музикалната компания.

Примата е в остър конфликт с работодателя си. От години двамата не успяват да намерят общ език. Музикалният й продуцент е категоричен, че тя трябва да промени стила си и си да се насочи към по-комерсиални изпълнения, както направиха останалите й колежки.

Но Глория е категорична, че няма да изневери на стила си и ще продължи да прави стойностна музика, която остава във времето. Това е причината за постоянните конфликти между нея.

Примата е обидена на работодателя си, че лансира единствено по-младите изпълнителки. По всяка вероятност тя ще последва примера на колежките си Глория и Андреа.

Клюките гласят, че изпълнителката обмисля дали да преподпише договора си с музикалния гигант. Тя е единствената изпълнителка, която работи за „Пайнер“ при най-изгодни условия. Глория получава по-голямата част от хонорарите си, шефът й прибира като комисионна едва 30% от тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар