Сашка Васева закла Алекс Богданска: Виж как я размазва пред всички! (още подробности)

Сашка Васева закла Алекс Богданска: Виж как я размазва пред всички! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Сашка Васева не може да прости на Алекс Богданска за номинацията!

Една номинация стана причина за лютата омраза на Сашка Васева към младата Алекс Богданска. Тонове жлъч се изляха от устата на Дупнишката Мадона по адрес на манекенката вчера. А днес нападките й ще продължат с пълна сила.

Сашка Васева

Сашка Васева ще срине Алекс Богданска със земята пред любимия й Даниел Петканов

Припомняме, че Сашка Васева нарече Богданска с десетки обидни думи – коя от коя по-унизителни за любимата на Даниел Петканов. Според певицата, Александра е „разпоретина, лека жена, кучка, мръсница“ и още ред други епитети.

Тази вечер тя ще продължи да дудне и да сипва сол в раната на Лудия репортер като ще се опита да го убеди, че Алекс Богданска не изпитва нищо към него и само го използва.

„Тя си играе играта, а ти си се превърнал в кученце, което яде от ръката й. Не се излагай и не си причинявай това пред цялата страна. Защото това момиче не е човек. Тя е демон. Тя ще те нарани. Ще те изстиска като лимон, ще вземе от теб всичко, което й е нужно и ще те захвърли“, убедена е Сашка Васева.

Даниел Петканов ще се опита да не обръща внимание на думите й, но когато в разговора се намеси и Цветелин Маринов – Цуни, нещата ще загрубеят. На свой ред Цуни ще разкрие на Дани доста скандални подробности от житието на любимата му жена. В което главна роля имат поне няколко мъже.

Дали самата Богданска ще разбере какви ги вършат Сашка Васева и Цуни зад гърба й и дали ще може да се защити пред Петканов, това ще видим в епизода на Вип Брадър довечера.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Сашка Васева закла Алекс Богданска: Виж как я размазва пред всички! (още подробности)”

  1. Аа?!

    окт. 11. 2017

    Сашке,май-май ревнуваш!

Добавете коментар