Мелания Тръмп не е просто първа дама, а и личност с много качества

Първата дама на Америка, Мелания Тръмп често е критикувана и е под прицела на много журналисти по целия свят. Въпреки това, Меланиа Тръмп не е толкова лоша първа дама, колкото мнозина опитват да я представят. Словенската красавица има тайни, за които знаят малцина. Ето и някой от малките неща, които Мелания рядко споделя за себе си:

1. Мелания използва своята диплома за дизайн

Мелания честно учи и получава диплома за дизайн и обожава да работи тази работа. Тя е дизайнер на някои от имотите, които притежава Доналд Тръмп. Мелания е декорирала също и сградата, в която е живяла с Доналд и синът им, преди да се премести в Белия дом. А всички други дизайнери, които са ангажирани да обзаведат хотели и други имоти на Доналд, трябва да се консултират с нея, преди да вземат последното решение.

2. Тя е отдадена майка

Много майки, които са известни и богати, наемат гледачки да се грижат за децата им, докато те правят пари. Мелания не е една от тях. Тя досега никога не наемала бавачка и няма никакво намерение да го прави, защото не вярва в тях. Докато Доналд често отсъства от дома им в предизборната кампания, тя лично кара сина си на училище. Дори след изборите тя продължаваше сама да го взема и да го придружава на допълнителните дейности, които има след часовете.

3. Тя е третата жена на Доналд Тръмп, но той е първият мъж в живота й

Напук на слуховете, че е имала много връзки, Мелания е третата жена на Доналд Тръмп, но Доналд е първият й мъж. По-рано той беше женен за Ивана, с която имаше 3 деца, а след това се ожени за Марла, с която имат дъщеря и в крайна сметка реши да спечели сърцето на Мелания. Мелания и Доналд имат син.

4. Работи с благотворителни организации

[caption id="attachment_529479" align="aligncenter" width="300"]Мелания Тръмп не е просто първа дама Мелания Тръмп не е просто първа дама[/caption] Мелания е член и основател на много благотворителни организации, включително и фондация за изследване на рак на гърдата. Въпреки че мнозина я критикуват, че е сноб, по същество тази дама прави много неща, чрез които показва, че се грижи за други хора.