Щерката на Бойко Борисов заряза сина си, хукна с майка си по Европа

Щерката на Бойко Борисов заряза сина си, хукна с майка си по Европа
5 (100%) 1 vote

Дъщерята на бойко Борисов предпочете пътуване с майка си пред грижите за сина си.

Венета и д-р Стела Георгиева стегнаха куфарите за европейско пътешествие. Бившата жена на Бойко Борисов се прибра специално от САЩ, за да може да прекара време с дъщеря си и внучето си. Но за малкия бойко-младши ще й остане доста малко време преди да се върне отново зад океана. Причината е дълго планираната обиколка на европейски столици.

Любимите жени на Бойко Борисов обикалят света заедно

Любимите жени на Бойко Борисов обикалят света заедно

От няколко дни Стела и Венета кръстосват пътищата на Европа, наслаждавайки се на компанията си. Бившата жена на Бойко Борисов споделя прекрасни снимки в социалните мрежи, които изглеждат досущ като професионални. Майка и дъщеря ще минат през Прага, Виена и още няколко други европейски столици. Освен да разглеждат забележителности, дамите са се отдали на гурме преживявани и наваксване със сладките приказки.

Не е ясно на кого е поверено внучето на премиера, но със сигурност е в добри ръце. А д-р Стела Георгиев със сигурност ще се отбие отново до София преди да се върне в САЩ, за да може да се порадва на внучето си. За вече почти две години, тя го е виждала едва два пъти. Но животът й от години е устроен повече от добре зад океана. Затова няма никакви шансове да се върне в България, за да бъде близо до него и дъщеря си. А и съжителство с Бойко Борисов би било немислимо, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Щерката на Бойко Борисов заряза сина си, хукна с майка си по Европа”

  1. МАД

    Дек. 16. 2017

    Е ТО ТЕЗИ МИЛИОНИ СА КРАДЕНИ ОТ БЪЛГАРИТЕ . СЕГА СЕМЕЙСТВОТО МУ СЕ РАДВА НА ОБИКОЛКИТЕ СИ ИЗ СВЕТА ХАРЧИ КРАДЕНИТЕ ПАРИ А НИЕ СМЕ ЛИШЕНИ ДАЖЕ И ОТ ЛЕКАРСТВА.

Добавете коментар