Пикантни разкрития за Борис Петров

Пикантни разкрития за Борис Петров
4 (80%) 1 vote

Излезе наяве скандалната истина за Борис Петров

Борис Петров, който е по-известен като Шеф Петров, е най-недолюбваният съквартирант в Къщата. Втора седмица той продължава да лази по нервите на съквартирантите, но очевидно това никак не го притеснява.

В шоуто той направи неочаквано разкритие. Прочутият готвач, който е известен с тежкия си нрав, сподели че е похарчил цяло състояние за жени. Той шашна съквартирантите си, споделяйки с тях, че е пръснал 4 милиона лв за жените, с които е бил.

Разведеният кулинар не скри, че връзките му не продължават повече от месец-два, защото има труден характер. Той не крие и самочувствието си и е на мнение, че е напълно нормално да го има. Още повече, че всичко в живота си е постигнал сам.

С нескрита гордост Борис Петров заяви, че ако реши може и да не работи, тъй като не му се налага. Но въпреки това го прави по 16 часа на ден, защото само по този начин се чувства добре. Прочутият готвач заяви, че той е един луд човек и лудостта му може да се излекува, единствено ако го убият.

Готвачът е готвил за най-влиятелните хора в света. Сред тях е главният секретар на НАТО, куп арабски шейхове и дори Путин.

Шеметната му кариера започва през 2000 година, когато заминава за Испания. Там е специализирал при Хавиер Саньол. След това започва работа в прочут ресторант в Солоу, а малко по-късно и в Тарагона, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Борис Петров е категоричен, че е толкова мразен, защото е най-добрият. Той не разбира хората, които казват, че няма да посещават ресторанта му, тъй като го мразят. Брадърът е категоричен, че това не е негов проблем, а на хората, които не го харесват.

Шеф Петров допълни, че не враждува с никого. По-скоро другите враждуват с него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Пикантни разкрития за Борис Петров”

  1. zlatena

    сеп. 23. 2017

    Истината майката на дебелия гейски шеф свиня Борис Петров не го възпитала и затова е създала отровно чудовище със самовлюбен характер а тези които го подкрепят са същите като него арогантни до безобразие не случайно казват краставите магарета се надушват отдалеч.

Добавете коментар